Encerts i errades: com ha estat l’inici de temporada de TV3 i 8TV?

0

TV3 i 8tv han inaugurat el nou curs televisiu amb novetats a la graella i canvis d’horaris.

Puedes leer este artículo en castellano.

Comença la nova temporada televisiva i les cadenes de televisió preparen les seves graelles per atraure el màxim nombre d’espectadors. A Catalunya, el cinc de setembre ha estat la data assenyalada perquè TV3 i 8tv facin la tornada als platós. Als canvis del ‘Tot es Mou’ i el ‘Planta Baixa’ de TV3 se suma l’estrena del ‘Senabre Contraataca’ a 8tv. Un grapat de novetats incipients que marcaran el curs televisiu quant a audiències es refereix.

El ‘Tot es Mou’ es mou de veritat

A TV3 les segones oportunitats són molt valuoses i els equips interns ho saben. El programa de l’Helena Garcia Melero ha sabut aprofitar aquest canvi d’etapa per sacsejar el plató i l’escaleta del programa. Aprofitant l’embranzida d»Els Matins‘, amb l’Ariadna Oltra, el ‘Tot es Mou’ agafa un to més frenètic i fresc, lligat a les noves tecnologies i la creació de múltiples espais. El còctel de la Melero ha tingut ingredients de tota mena. Des d’una secció de successos amb Carles Quíles, a una xerrada sobre els perills de les criptomonedes amb el Carles Tamayo, passant per les receptes de la Mònica Jubels en directe.

Helena Garcia Melero al nou plató de ‘Tot es Mou’

El ‘Tot es Mou’ es renova de veritat, afegint també un canvi radical a la imatge del programa. Un plató ple de pantalles i fusta protagonitza l’estudi, que és un decorat en constant moviment. També s’ha afegit novetats tecnològiques, amb la incorporació de realitat augmentada al principi del programa.

La realitat augmentada arriba al Tot es Mou

‘Planta Baixa’ baixa el ritme

‘Planta Baixa’ ha arribat a les tardes de TV3 amb un ritme més pausat que en la seva etapa als migdies. Una Agnès Marqués dominant uns nervis comprensibles ha inaugurat el seu nou piset, que no ha canviat gaire pel que fa a l’escenografia. Si quelcom està clar és que fer humor és molt més complicat que mantenir-se seriosos amb l’actualitat.

‘Planta Baixa’ inaugura nous grafismes

El fet de voler treure ferro a les notícies ha fet que, en diverses ocasions, el programa fregués la conversa buida. Cal donar temps al nou format i trobar els col·laboradors que formin el puzzle perfecte, però comentar vídeos graciosos del 2007 és de les coses més boomers i antitelevisives que s’ha vist avui a TV3.

‘Senabre Contraataca’ a 8tv

A 8tv, la cadena privada de Catalunya, la gran estrena ha estat la de Dani Senabre i el seu nou programa d’esports. Amb un renovat i espectacular plató, el periodista esportiu ha inaugurat taula de col·laboradors, acompanyat d’Edgar Fornós i Laia Cervelló. David Bernabéu, Joan Poquí i Andrea Ginés han completat les tres cadires restants.

Jordi Senabre estrena ‘Senabre Contraataca’

Entre els plats forts, Senabre ha anunciat el fitxatge de Joel Joan i Santiago Balmes, un actor i cantant allunyats completament del món del futbol. Aquest fet emfatitza la poca exactitud dels continguts del programa. Tot i ser un format centrat en l’actualitat esportiva, l’escaleta pretén ser tan freak i esbojarrada que no permet a l’espectador acabar de connectar. A més, com que no tenen pràcticament drets d’emissió de res, poden emetre molt pocs vídeos.

Joan Fitó repassa les xarxes durant el programa

Si volen apropar-se a ‘El Chiringuito’, haurien de crear ganxos potents i narratives que permetin crear intriga i enganxar a l’espectador. Altrament, si volen potenciar el vessant més humorístic, crec que els colors i l’estètica del programa no acompanyen gens.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí