EXCLUSIVA: Així serà el nou Super 3: nous programes i la tornada d’un famós anime

0
SX3 Super 3

El Super 3, canal infantil de la CCMA prepara la seva renovació tretze anys després de la seva fundació, amb nous programes i sèries d’animació.

Puedes leer este artículo en castellano

Els despatxos de TV3 han descansat poc aquest estiu. Amb l’inici de la temporada televisiva cada cop més a prop, l’equip de treball encarregat de la renovació del Super 3 comença l’esprint final que culminarà amb l’estrena de la renovada programació durant la primera quinzena d’octubre. TVienes ha pogut saber en exclusiva les claus de la revolució del canal infantil i juvenil de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, basada en la producció de nous programes i l’adquisició de noves sèries per intentar aixecar les audiències.

SX3, la nova imatge gràfica del canal Super3

El canal infantil es dividirà en dues franges: S3 i X3. La graella S3 estarà enfocada als nens i nenes de zero a sis anys, és a dir, el públic passiu que depèn dels pares per ser consumidors dels continguts. Aquesta franja de la graella serà bastant continuista, intercalant noves sèries d’animació amb les clàssiques del Super 3.

Els grans canvis arriben a la franja X3, centrada en els nens més grans de la casa. Amb la interacció com a pilar fonamental, la graella X3 cercarà enganxar al consumidor actiu. Oferirà una alternativa al que ja ofereixen altres actors, com ara les plataformes com Netflix o altres canals infantils com Boing.

Aquesta renovada oferta passa per l’impuls de l’anime, amb el retorn d»Inuyasha’, i la producció de nous formats originals. A l’habitual ‘InfoK’, se suma un nou magazín diari i en directe presentat pel David Its Me i la Maria Bouabdallah, dos creadors de continguts catalans que destaquen a la xarxa i que tenen experiència com a presentadors. Aquest magazín, produït per YouPlanet, comptarà amb dos peces crucials: la interacció i el territori. Amb múltiples col·laboradors i un ritme molt dinàmic, buscaran que els nens i les nenes de Catalunya participin del canal infantil i juvenil.

Inuyasha, un dels animes mítics del canal infantil i juvenil

Una nova «família» del Super3

També canvia la nova ficció del canal. Després el final de ‘La Família del Super3’, un nou grup de joves posaran ànima al canal infantil. Produït per Gestmusic, aquesta nova ficció explicarà les aventures d’un grup de quatre amics que comparteixen pis i tenen molta notorietat a les xarxes socials. Cada personatge té una etiqueta, des del gamer, a l’activista, passant pel científic o l’artista. A través de les seves passions, crearan continguts transmèdia que es complementaran amb la ficció lineal, on cada personatge descobrirà que té quelcom especial.

Els continguts de la nova «família» del Super3 es podran consumir tant digitalment com per TDT. A més, una de les innovacions que destacarà del projecte és la creació dels seus propis videojocs. Mitjançant una plataforma de videojocs en línia, els usuaris podran jugar en els seus propis mons virtuals.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí