Aitana o Miki? Els joves catalans prefereixen ‘Eufòria’

0
Miki Nuñez Aitana Euforia La Voz Kids

‘Eufòria’ ha aconseguit mantenir-se líder tot i l’arribada de ‘La Voz Kids’ a Antena 3.

Artículo disponible en castellano

Com tot en aquest país, el teixit televisiu de Catalunya té veu pròpia. Amb una TV3 disparada en audiències, traient múscul i competint amb graelles generalistes amb un pressupost molt més ajustat, els catalans i les catalanes saben valorar les produccions de proximitat. I és que Catalunya és una gran potència per l’audiovisual estatal, demostrant que a casa nostra s’elaboren produccions de qualitat i amb caràcter innovador, que saben connectar amb la gent. És el cas d»Eufòria‘, l’últim fenomen de TV3 que ha aconseguit quelcom insòlit: fer que els joves vulguin veure la tele.

Vuelve 'Eufòria' a TV3 después de 2 semanas con noticia importante: los fans, impacientes

El múscul d»Eufòria‘ és indiscutible. Aquesta setmana es jugaven molt, ja que l’arribada d’una nova edició de ‘La Voz Kids‘ feia perillar l’hegemonia del talent show de TV3 a la nit dels divendres. Amb uns coaches molt atractius pel públic juvenil, comptant amb l’internacional Sebastián Yatra i l’estel·lar Aitana, el còctel d’Antena 3 tenia molts punts per fer mal al programa presentat pel Miki Nuñez i la Marta Torné. Tot i això, ‘Eufòria’ ha aguantat molt bé aquest primer round, consolidant un bon 17,8% de quota i 331.000 espectadors, el que suposa un augment de 31.000 adeptes. Per la seva banda, ‘La Voz Kids’ va congregar al 15% de l’audiència, convertint-se en la segona oferta més seguida de la nit.

La Voz Kids Edición 2022: Talents, actuaciones y mejores momentos

Tot i separar-los 2,3 punts, el target juvenil d»Eufòria’ esmicola al del programa d’Atresmedia. En nens de 4 a 12 anys, el programa de TV3 va aconseguir un altíssim 27,1% de quota, mentre que ‘La Voz Kids’ es conforma amb un 8%. A la següent franja, la dels espectadors d’entre 13 i 24 anys, ‘Eufòria’ va arreplegar al 22,7% de l’audiència. Per la seva part, ‘La Voz Kids’ va obtenir un baix 3,9%. El programa d’Antena 3 guanya al de TV3 únicament a la franja de 45-64, on ‘La Voz Kids‘ assoleix un 16,2%, 2,4 punts més que ‘Eufòria’, que es conforma amb un 13,8%.

Els joves catalans prefereixen Eufòria

Les dades són clares: a Catalunya els joves prefereixen ‘Eufòria’ a qualsevol altra oferta de les cadenes competidores. Si més no, és del tot curiós que la versió infantil de ‘La Voz’ no assoleixi connectar amb el seu aparent target objectiu. Si bé ‘Eufòria’ és un programa fet per arreplegar al jovent davant el televisor, un propòsit que TV3 ha complert satisfactòriament, ‘La Voz Kids’ només reuneix a les generacions més grans.

Famoso presentador de TV3 ficha por 'Got talent' de Telecinco

Tot i això, a Espanya la tercera edició de ‘La Voz Kids’ s’ha estrenat líder amb un 16,6% de share i 1.600.000 espectadors. Tot i ser el debut més fluix de la història del programa, Antena 3 ha aconseguit situar el seu prime time 5,5 punts per sobre que la segona oferta més vista, la de Telecinco amb ‘Déjate querer’. Sigui com sigui, queda demostrat que també a la tele els catalans apostem per un tarannà diferent.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí