TV3 prepara un estiu rodó ple de cares desconegudes i formats atrevits

0

L’autonòmica catalana ha presentat aquest matí la seva programació d’estiu

 

Amb 23 mesos de lideratge consecutius a l’esquena, la cadena catalana manté la seva programació habitual, en un intent de canvi progressiu cap a noves propostes més allunyades del transfons polític que tant caracteritza a la cadena. L’humor, la creativitat i l’entreteniment seran factors claus en una programació estiuenca plena de cares desconegudes.

Vicent Sanchis, director de TV3, confirma una temporada estiuenca plena de programació: «Estic sorprès de la quantitat de novetats que tenim pel mes d’agost, ja veurem qui paga tot això…», bromeja el director.

‘Manual de superviviència’ pels forasters a Catalunya

8 catalans nous, procedents de diferents parts del món, intentaran entendre Catalunya, un territori on, segons descriu la mateixa cadena en comunicat de premsa, «la gent seuen cara a cara per parlar amb el mòbil, donen cops de bastó a un pobre tronc per nadal i reben bastonades per votar’.

El programa és un retrat irònic de la societat i la cultura catalanes. Juntament amb un grup de còmics, ‘Manual de supervivència’ pretén radiografiar Catalunya, sempre des del respecte però amb humor constant. Aquesta coproducció amb Batabat és un docushow amb moltes seccions, molt de ritme i l’humor com a element transversal. «Em van encomanar parlar de la gastronomia catalana i ara sóc vegetarià», comenta un dels participants d’aquest programa que s’estrenarà al prime time del proper dijous 4 de juliol.

‘Tot anirà bé’ a TV3

Aquesta nova sèrie del Departament de Nous Formats és una barreja de realitat i ficció en clau de comèdia que narra la història del que li passa al còmic i guionista Oriol Parreño.

La sèrie, repartida en 6 capítols de 50 minuts, reflexiona des de diversos angles sobre qüestions que preocupen la societat actual en general, com ara l’estrès, les relacions personals, les enveges, les pors, etc.

‘Lokusday’ i ‘Coolhunters’

Aquests formats sorgeixen de la crida de projectes que la CCMA va realitzar pel Canal 33, tot i que arriben a TV3 després de veure la seva vocació d’arribar a un públic majoritari. ‘Lokusday’ és un programa d’humor, de 10 capítols de 25 minuts, està basat en diferents sketches i diversos personatges que configuren un univers divertit, atemporal, transgressor i amb una personalitat molt marcada.

D’altra banda, ‘Coolhunters’ també arriba a TV3 amb capítols de 25 minuts distès, fresc, innovador i amb molt sentit de l’humor que parlarà sobre les tendències i les modes que ens envolten.

40 anys de Ferrocarrils de Catalunya amb ‘Pròxima Estació’

‘Pròxima Estació’ descobrirà la vida als Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya’, concidint amb el 40è aniversari de la seva creació. Es tracta d’una docusèrie de 5 episodis que segueix el fotògraf Enric Lucena, que s’endinsa en l’univers dels FCG per descobrir històries i anècdotes curioses i divertides dels treballadors i usuaris.

El presentador explora aquest univers d’andanes, vagons, túnels, tallers i estacions de muntanya per fer una col·lecció de retrats dels protagonistes que intervindran en cada capítol.

Entrevistes en ‘Globus Sonda’ per enlairar la programació

Aquest programa gira al voltant d’entrevistes personals, conduït per Francesc Mauri, en què el principal plató és el cel. En cada capítol hi haurà dos convidats: el protagonista del programa, que farà el vol amb el presentador, i un altre personatge que, amb la Candela Figueras, estarà al cotxe de seguiment, acompanyant des de terra el trajecte que es fa per l’aire. Des del cotxe, aquest personatge farà preguntes i ens parlarà del convidat principal, que no sabrà qui és fins al final del programa.

Alguns dels personatges que sobrevolaran Catalunya durant 10 programes són el Joan Maria Pou, l’Araceli Segarra, l’Òscar Fernández, l’Enric Masip, la Xantal Llavinia, entre d’altres.

Un estiu ple de continuacions

‘Joc de Cartes Estiu’ torna a TV3. El programa emetrà primer una versió d’estiu, escalfant motors per després continuar amb una tercera temporada plena de sorpreses al setembre. Els capítols prometen sorpreses, en busca del millors restaurants del territori.

Antonio Díaz torna també a la cadena amb ‘Res és impossible’. El Mago Pop desafiarà les lleis de la física i posarà a prova la capacitat de comprensió de ciutadans i celebritats d’arreu. Aquesta nova entrega d’episodis comença amb una visita a Manchester, on el Mago Pop coneixerà al Pep Guardiola i a Kun Agüero.

‘This is Art’ arriba amb nous episodis presentats per Ramon Gener. Dotze capítols plens d’emocions i sentiments, amb els quals l’espectador recorrerà aspectes de la història de l’art, fins ara desconeguts. El primer capítol estarà protagonitzat per l’amor.

‘El Diván’ presenciarà les entrevistes que Sílvia Cóppulo farà a Artur Mas, Isabel-Clara Simó, Tortell Poltrona, Pilar Rahola, Ferran Adrià, Lluís Llach, Ramón Cotarelo o el Mag Lari. Al llarg de 13 capítols, Sílvia Cóppulo conduirà els convidats per la seva vida política, cultural, social i econòmica dins l’àmbit català.

‘Quan s’apaguen les llums’ torna amb les entrevistes de Lluís Canut a esportistes de diferents disciplines però de gran nivell, com Carles Puyol, Luís Suárez, Louis Van Gaal, Audi Norris i Perico Delgado entre d’altres.

Més ficció per a un estiu rodó

‘Com si fos ahir’ continuarà l’emissió fins el diumenge 28 de juliol, que, en un especial prime time, s’acomiadarà dels espectadors posant a la llum els secrets del Mateu, que rebrà una visita inesperada. De cara a la següent temporada, que s’iniciarà el 2 de setembre, trobarem unes trames més centrades en els personatges joves.

D’altra banda, com ja va fer la BBC amb les novel·les de Henning Merkell i el personatge de Wallander, la també britànica ITV adapta per a la televisió les novel·les que l’escriptora Ann Cleeves ha dedicat al personatge de Vera Stanhope. La sèrie ‘Vera’ compta amb nou temporades, amb quatre capítols cada una, que duren 120 minuts.

Després de l’èxit de l’estiu passat, TV3 aposta de nou per ‘Un poble francés’, que emetrà els 24 capítols restants que s’endinsen en la història durant la segona guerra mundial.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí